FORUM

Praat mee op ons forum en…

Win het handboek voor elke mentor!

Wilt u gratis in het bezit komen van het Handboek voor elke mentor? Praat dan mee op het forum. Onder alle ingezonden vragen verloten we voor 1 september vijf handboeken. Ons forum is sinds kort geheel spamvriendelijk! U heeft niet langer last van fake nieuwsberichten. Het tegenhouden van spam vraagt echter wel dat het meepraten op het forum via een tussenstap verloopt. Toch werkt het eenvoudig:

Klik op : naar het forum >> In de bovenste menubalk kiest u optie ‘registreer’. Onderaan de uitleg kunt u kiezen voor forumdeelnemer tot en vanaf 13 jaar. U hoeft nu alleen maar een gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord achter te laten. Binnen een uur wordt u toegelaten en kunt u meepraten over uw ervaringen als mentor. We hopen snel een boeiend gebruikersinformatiesysteem samen te stellen, zodat u naast het handboek ook informatie kunt zoeken op het forum. Doet u met ons mee?

Dit forum is bedoeld voor iedere mentor met vragen. Deze worden beantwoord door Maya Bakker en Ivo Mijland. Beide gepokt en gemazeld als mentor, schoolleider en docent in het voortgezet onderwijs. Uiteraard kan, naast deze beide deskundigen, iedereen reageren op een vraag!

naar het forum >>


Maya Bakker is trainer/adviseur en geeft ook individuele begeleiding. Ze heeft jarenlange ervaring als schoolleider en leerlingbegeleider. 

Ivo Mijland is journalist en heeft een eigen tekstbureau. Daarnaast werkt hij als docent Nederlands en als mentor op een brede scholengemeenschap en is hij deskundige op het gebied van faalangst.

Dit is de kans voor iedere mentor om van gedachten te wisselen met collega-mentoren op andere scholen. Ook een kans om mentoraatsvragen te stellen aan de auteurs van het handboek ‘Voor elke mentor’.

 

© 2003 - 2011 Ortho Consult Oirschot. Alle rechten voorbehouden - onze voorwaarden - Webdesign: Dualler